Hem

Home / Hem

 

Låt dig inspireras av Jimmy Stening inför säsongens grillevenemang.

Redan som liten pojke väcktes Jimmy Stenings passion för grillandets ädla konst. På den nya hemsidan kan man ta del av goda recept – eller varför inte boka upp Jimmy till en matupplevelse utöver det vanliga?
Jimmy första och bästa grillminne kom till efter en semesterdag ute på sjön när han vara 4-5 år gammal. Hans pappa lindade in den dagens abborrfångst i folie och lade på grillen. Resultatet blev himmelskt, matupplevelsen etsade sig fast och sedan dess är grillandet en stor passion för honom. Han är alltid den som stått för grillandet i sällskapet. Hans kunskaper tog honom ändå till offentligheten efter hans medverkan i tv-programmet Grillmästarna.
– Det första programmet sändes 2013 och ända sedan dess har mina döttrar tjatat på mig att jag borde vara med, säger Jimmy Stening.
För Jimmy är den sociala biten något väldigt viktigt och något som han tror har gjort grillning så populärt i sommar-Sverige.
– Det är nog det ultimata sättet att förena nytta med nöjda och kunna ha kvalitetstid med släkt och vänner samtidigt som man får avnjuta god mat, säger han.

Premiär för nya hemsida

Under Swedish Game Fair förra året korsades Magasin Vildmarkens och Jimmys vägar. Sedan dess har läsarna kunnat ta del av hans recept och avnjutit hans matlagningskunskaper på diverse jaktmässor. I samband med lanseringen av den nya hemsidan blir det enkelt att kunna boka honom till den perfekta grillfesten, mässor eller företagseventet. Dessutom kan man såklart låta sig inspireras av de smått magiska grillrecepten som kommer uppdateras efterhand.
– Jag ser fram emot att bjuda läsarna på mina favoriter och lättare kunna kommunicera med dem, säger Jimmy Stening.
Avslutningsvis, vad har du tips att bjuda på inför sommaren?
– Det finns så mycket, men ett tips är att lägga några extra kronor vad gäller kolen, och att undvika att ha för hög temperatur, runt 150 grader brukar räcka. Sedan tycker jag att man ska låta matlagningen ta lite tid. Och våga testa sig fram. Rotfrukter, fisk och bär är underskattat och funkar utmärkt att lägga på grillen, säger Jimmy Stening.